🗓 07-10-2024 👤 Sam Fluitsma

We liggen in de Albert Heijn!

We lanceren voor het eerst in een Nederlandse supermarkt.

We liggen in de Albert Heijn!

Dit is reden voor een feestje! Wij zijn vanaf nu met zeven verschillende producten te vinden in de schappen van de Albert Heijn. Met deze stap blijven wij onze internationale expansie voortzetten. Na grootschalige uitbreidingen in Frankrijk en Italië, markeren we nu ook deze belangrijke mijlpaal op de Nederlandse markt. 

Sinds 2022 zijn we in Nederland actief als online aanbieder van innovatieve levensmiddelen en sinds 2023 liggen er ook producten in de schappen van retailpartner Holland & Barrett. Met de introductie bij Albert Heijn wordt ons merk nu toegankelijker voor een breder publiek (jullie dus!), wat bijdraagt aan KoRo’s ambitie om Europees marktleider te worden op het gebied van bewuste voeding en beter snacken. Hoe tof is dat!

Wij willen met innovatieve producten de Nederlandse klant overtuigen

Wij breiden het assortiment bij Albert Heijn uit met producten uit twee categorieën: snacks en notenpasta’s. Vanaf nu zijn er drie varianten biologische energy balls verkrijgbaar, zoete dadelballetjes om te snacken met slechts een handvol ingrediënten, zoals haver en vullingen van pindakaas, pistachepasta en chocolade-framboos. Deze compacte snacks zijn ideaal voor onderweg. Daarnaast hebben we twee soorten nut butter cups geïntroduceerd, onze variant op de Amerikaanse peanut butter cups, gevuld met romige pindakaas en pistachepasta. We houden deze snacks eenvoudig en puur door de ingrediëntenlijst beperkt te houden. 

Daarnaast kunnen klanten nu ook twee echte KoRo-klassiekers bij Albert Heijn vinden. De pure biologische pistachepasta, gemaakt van 100% pistachenoten, is een kenmerkend product van KoRo. Ook wordt de innovatieve dadel-hazelnootpasta geïntroduceerd in een aantal Albert Heijn-filialen. Deze notenpasta, die door ons zelf is ontwikkeld, is een unieke twist op bekende zoete notenpasta’s. Die bevatten namelijk veelal suiker. Aan die van ons daarentegen is geen suiker toegevoegd, omdat hij door de dadels van nature zoet is. Inmiddels is de dadel-hazelnootpasta daarom uitgegroeid tot een echte bestseller.

Bijpassende producten